TRÄGO®-systemet, ett nytt och unikt byggsystem.

Vårt byggsystem har korslimmad stomme, specialisolering, färdig utsida och färdig insida. Väggen har dessutom ett U-värde så lågt som 0,10
Då väggen är tillverkad av 190 mm trä och 160 mm av en ny sorts polyuretan- isolering som har bättre isoleringsvärde, kan man gott kalla det för ett mycket välisolerat passiv-stockhus.
Ett timmerhus från TRÄGO ® kan aldrig jämföras med med något annat hus på marknaden!

TRÄGO®-systemet, lika enkelt som att bygga med LEGO®.

Då man gjutit grunden så är det bara att lägga ut och fästa vår specialsyll. Efter detta lägger man ut ett varv med startblock och därefter fortsätter man bara uppåt med orginalblock. Klossarna passar bara på ett sätt i varandra och det kan inte bli fel. Hörnblock och halvblock vid fönster och dörrar finns givetvis med. Högst upp läggs en speciell överliggare och man för ner gängstål genom hålet i blocken som fästs med en mutter i syllen och en i överliggaren. Enklare kan det inte bli och innerväggarna görs ännu enklare. Hålen som finns i klossarna används för eldragning.

TRÄGO®-systemet,
ett nytt och modernt utseende.

I alla tider har vi sett stående & liggande panel på ett trähus. Vi har nu moderniserat fasadutseendet genom att skapa ett mönster i form av stora fasade träbrickor. TRÄGO®-system finns även i form av träpanel till de som vill förändra ett befintligt hus.

TRÄGO®-systemet, skyddad produkt och mönster i Europa.

Trägo har tagit fram denna enastående produkt. Produkten är unik och ensam i sitt slag. Det är ett helt nytt sätt att snabbt och enkelt uppföra färdiga väggar till ditt hus. Produkten är skyddad i hela Europa via EUIPO med både modell- och mönsterskydd. Registrerat 19/2 2018 med registernummer 004714269-0001 och 004714293-0001